Betonlook mogelijkheden

Wil je een nieuwe betonlook vloer, betonlook trap of betonlook wand? Ben je op zoek naar een betonlook keukenblad of naar een uniek betonlook meubel?

Wij voorzien oude vloeren, wanden, trappen of keukenbladen van microbeton, wij bekleden bestaande meubels naar wens en zijn eveneens jouw partner in nieuwbouwprojecten.

Betonlook proces> Betonlook vloer

Ben je uitgekeken op jouw vloer of past de huidige niet meer in jouw interieur?
Microbeton wordt aangebracht op de bestaande ondergrond op voorwaarde dat deze stof- en vetvrij is, én hard en stabiel. In dit geval hoeft er niet gekapt of gebroken te worden.

Of het nu een bestaande ondergrond of een te plaatsen nieuwbouwvloer betreft, de microbeton wordt vrij van voegen en naden aangebracht wat bijdraagt tot een groter gevoel van ruimte.
Mede dankzij de aangebrachte eindbeschermlaag is de microbeton- of beton cire vloer waterdicht en krasbestendig. In tegenstelling tot een betonnen vloer is deze bovendien slijt- en kleurvast.

Wil je een neutralere kleur of hou je van out of the box ? Microbeton is beschikbaar in een veelheid van kleuren.

> Betonlook wand

Of het nu voor de badkamer, de keuken, voor jouw bureau of voor de leefruimte is: betonlook wanden zijn waterdicht en naadloos afgewerkt. Zij zijn schimmelwerend en nagenoeg onderhoudsvrij.

Trap van beton> Betonlook trap

Is de bestaande stenen/betonnen trap kaal gelopen; zijn de treden beschadigd of de hoeken ervan afgebroken? Wij renoveren jouw trap en werken hem af met microbeton.

Voorwaarde is echter dat deze een harde en stabiele ondergrond heeft.
Afhankelijk van de bestaande trapconstructie en uitvoering kan hier een pasklare oplossing geboden worden.

> Betonlook meubels

Wij ontwerpen een betonlook eettafel of bureaublad voor u in een microbetonkleur naar keuze.
Meubels bedekt met microbeton zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

> Betonlook keukenblad

Vertoont jouw huidige keukenblad krassen of verkleuringen en is het toe aan vernieuwing? Wil je je bestaande wasbak vervangen door een betonlook wasbak?

Microbeton is slijtvast, waterdicht en krasbestendig en leent zich daardoor uitstekend als afwerking.
Afhankelijk van de fijnheid van de korrel, kies je voor een stoere of elegante uitstraling. Aangezien het microbeton naadloos aangebracht wordt, oogt het resultaat rustig.

> Betonlook à la carte

Ben je op zoek naar een speciale betonlook toepassing?
Gouden aderen in je vloer, wand of keukenblad? Een originele industriële roestkleur op een muur of meubel? Of een betonnen sculptuur met bronslook?
Deze bijzondere wensen verdienen bijzondere aandacht en we denken graag met je mee.

Realisaties
5 (100%) 1 vote