Betonlook wand

 

Bij betonlook wordt vaak alleen maar aan betonvloeren gedacht. De andere mogelijkheden van deze frisse en moderne look worden te vaak over het hoofd gezien. Microbeton en zijn techniek zijn geschikt voor talloze toepassingen. De betonlook wand is er één die meteen ook staat voor bijzondere effecten en tal van mogelijkheden biedt.

Wat is een betonlook wand eigenlijk?

Microtopping wand

Voor we je iets meer vertellen over de mooie effecten die je kunt bereiken met de betonlook wand, willen we je iets meer vertellen over het materiaal waarmee deze look wordt verkregen. Betonstuc, microtopping of microbeton is bij uitstek geschikt om betonlook wanden te creëren. Doordat dit met de hand wordt aangebracht, komt er een unieke tekening op de wand. In combinatie met deze unieke beton structuur geeft dit een tijdloos en ruimtelijk effect.

Microtopping badkamerwand

Hoe ziet een betonlook wand eruit?

Op het eerste zicht lijkt dit een overbodige vraag. Heel veel mensen zullen spontaan dan ook ‘zoals beton’ antwoorden. Een betonlook wand is echter meer dan een muur die eruit ziet alsof hij van beton gemaakt werd. Met behulp van microbeton en coating krijg je een effect die op het eerste zicht aan constructie beton doet denken, maar kan in tweede instantie heel veel warmte aan je interieur toevoegen. Zo laat microbeton toe om op verschillende soorten oppervlakken met verschillende kleuren te werken. Zo kan er meer dan alleen het industriële grijs worden gemaakt en is vrij experimenteren met allerlei elegante interieuroplossingen binnen ieders bereik.

Wanneer kiezen voor een betonlook wand?

Een betonlook wand leent zich perfect voor elk type interieur. Wie houdt van strak en modern, zal helemaal weg zijn van deze eigentijdse muurbekleding. Met microbeton op een wand kies je tergelijkertijd voor een eigentijds materiaal en voor een wand die een lang leven beschoren is. De microbeton biedt het beste van 2 stijlen: stoef en verfijnd, én duurzaam.

Microtopping douchewand

Betonlook wand
5 (100%) 1 vote