Betonlook trap

 

Natuurlijk kennen we allemaal betonnen trappen. Meer nog, een heleboel trappen zijn gewoon uit beton vervaardigd en worden nadien aangekleed met andere materialen zoals zeil, linoleum, tapijt of een loper. Wie het woord beton uitspreekt, denkt al vaak aan een ruwbouw. Niets is minder waar.

Daar waar beton het nieuwe chic is, biedt een betonlook trap net dat ietsje meer: het is eigentijds, duurzaam, uniek, verfijnd en onderhoudsvriendelijk.

Microtopping trap

Betonlook trap met microbeton

Net zoals voor een keukenblad geldt hetzelfde voor een betonlook trap met microbeton. De ondergrond moet stabiel, glad en scheurvrij zijn. Zo wordt een oude, houten beschadigde trap met allerhande vlekken omgetoverd tot een mooie, gladde en goed afgewerkt resultaat. Een betegelde trap krijgt dan weer een volledig nieuwe look dankzij een laag microbeton.

Microtopping traptreden

Betonlook trap onderhoud

Wie een betonlook trap wil schoonmaken heeft een eenvoudige taak. Het volstaat om de trap regelmatig te reinigen met neutrale onderhoudsmiddelen. Dankzij de hardheid van microbeton komt beschadiging nauwelijks voor. Vlekken als gevolg van een ongelukje met eten of drank kunnen eenvoudig en snel gereinigd worden.

Beoordeel deze pagina